2015-2016 GİDEN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER

 Başvuruları, Gitmek istedikleri Üniversiteler tarafından kabul edilen öğrenciler, Aşağıdaki belgeleri Bilgisayar ortamında doldurup ve  çıktılarını aldıktan sonra, gerekli imzaları attırıp en geç 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü  Mesai bitimine kadar Farabi Ofis Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadırlar.  Zamanında teslim edilmeyen belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

      

İstenilen Belgeler:

1)- Öğrenci Başvuru Formu ( 2 Adet )

2)-Öğrenci Bilgi Formu ( 2 Adet )

 

3)-Öğrenim Protokolü Güz Dönemi ( 3 Adet ),Bahar Dönemi( 3 Adet )  toplam 6 adet doldurulacaktır.  ( Öğrenim Protokolünü,Farabi Bölüm Koordinatörleri  ile birlikte her 2 Üniversitede bulunan ders içeriklerini karşılaştırarak dersin kodu ve dersin isminin aynı satırda olacak şekilde hatasız olarak doldurulması gerekmektedir. Farabi bölüm koordinatörleri Fakülte/Yüksekokullarca belirtilmemiş ise ilgili bölüm başkanı ile birlikte hazırlanmalıdır)

4)- Öğrenci Beyanamesi ( 1 Adet ) 

5)- Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi( 1 Adet ) ( Ziraat Bankasında hesabı olmayanlar yeni hesap açtırmalı, Hesabı olanlarda Banka hesapları ile ilgili bilgileri Sayfanın son kısmındaki yerlere yazmalıdır. Özellikle IBAN numarasına dikkat edilmelidir. )

6)- Çalışma ve Bildirim Dilekçesi ( 1 Adet )

7)- SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (Kamu ve özel teşebbüste çalışmadığını gösteren belge) -  ( Bu belge Güres alış-veriş merkezi binasının yan kısmında bulunan girişinde ilgili kat ta bulunan Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacaktır.)

 

4.05.2015 |  Farabi Kurum Koordinatörlüğü